Quick navigation

Nyhedsbrev

Natur sti ved Mosegaard

04-11-2017

Natursti ved mosegård

Lørdag d. 4 november 2017 kl.  11.00

Sønder Esterbølle, Eskelundmose

Ca. 6 km.gåtur


20171022_120435.jpgEfteråret er over os og denne lørdags tur går i et spor i landskabet med udsyn over det bølgende  landskab  med moseområder, gravhøje og markskel. Vi starter op med en tur med udfordringer hvor vi på et lille stykke følger et dyrespor og skal over et mindre vandløb . Derefter følger vi natursti ved Mosegård som er i let terræn.

http://mosegaarden-nordfyn.dk/foldere/Mosegaarden.pdf.


Syntes virkelig vi har fundet et spændende område, som vi ikke har udforsket før. Vi fik nogle gode historier fra gårdejeren på Mosegård som vi gerne deler med jer om områdets kulturhistorie. Efterår er smukt og  vådt, så på med de gode støvler der kan klare fugtigt græs og stier. Flotte farver der vil være et billede værd. Vi har fundet en god plet at spise frokost men der er ingen bænke så medbring noget at sidde på.


Medbring:

Der kan medbringes kaffe/the og måske frokost/kage/frugt, vi holder en pause midtvejs. Penge til samkørsel. Husk siddeunderlag e.l. til pauserne, der er ingen bænke på denne del af turen .Mødested:

Vi mødes på Parkeringspladsen, ud for Dannebrogsgade 5, 5000 Odense C. kl. 11.00. Her er cykkelparkering og et antal gratis parkering for biler. Vi arrengerer fælleskørsel til startstedet ved Mosegård. passagerer betaler tilsammen 1 kr pr kørte km til chauføren. Hvis du ikke kommer ind til mødestedet i Odense, skal du være ved Mosegård kl 11.30. 

 

Tilmelding:

Tilmelding skal ske senest Fredag. 3/11 kl. 20 på mail: naturklub@gmail.com. Angiv medlems- og mobilnummer, samt om du kan lægge bil til eller ønsker at køre med.


Afbud på dagen gives på sms til Karin på 26374649. Men vi beder om, at tilmelding ikke gives på sms, da de øvrige arrangører så ikke får informationen.

Vel mødt

naturgruppen

Karin, Birgit og Erling


Denmark Topo Maps 55,49941 ° N 10,174505 ° E 

Tilbage