Så skal der festes – kom og vær´ med.

 

Vi har den store fornøjelse at få lov til at arrangere 4 – 5 årlige fester for såvel gamle som nye medlemmer i Single Rock Café.

 

Festerne bliver afholdt i hyggelige lejede lokaler rundt omkring i Odense. Vi tilstræber at finde lokaler der kan rumme mellem 60 og 80 personer til hver fest.

 

Festerne starter som regel ved 18-tiden med lækker mad ved festpyntede borde. Vi forsøger at blande nye som gamle medlemmer ved bordene – dette gøres ved en lille leg el. lign. inden vi går til bords. Under maden vil der også være underholdning, der kan ryste folk sammen og sætte lidt gang i festlighederne.

 

Efter maden er der dans til musik. Det kan være et band eller en DJ der kommer og spiller for os, og vi kan garantere, at der vil blive spillet musik for enhver smag. Glad dansemusik, så du ikke kan sidde stille, men bare må ud og svinge kroppen.

 

Drikkelse kan købes til venlige barpriser – øl, vand og vin til maden og efter maden som regel også drinks.

 

Har du en god idé til en fest – det kan være et tema el. lign. eller har du måske kendskab til et egnet lokale, så tøv ikke med at henvende dig til festudvalget. Ligeledes kan vi også få brug for lidt hjælp med f.eks. borddækningen til nogen af festerne eller oprydning efter en fest. Kig på hjemmesiden og meld dig som hjælper.

 

Du skal tilmelde dig og betale via vores hjemmeside, så hold skarpt øje med siden, hvor de enkelte fester vil blive annonceret.

 

Vi glæder os til at se dig til den næste fede fest i SRC-Odense.
 

 

Festudvalget