Single Rock Cafe Odense.

En forening for aktive og resursestærke singler  der har lyst til at mødes i en uformel og afslappet atmosfære.

Bestyrelse

Valgt på generalforsamlingen d. 20 juni 2021:

Arne Mørch (formand)
Jette Mouritzen (kasserer)
Susanne knudsen
Lone Stald Johansen
Jimmy Andersen

Mail til bestyrelsen best@singlerockodense.dk

Kasserer:

Jette Mouritzen - Kasserer

Anmodning om refundering af udlæg og andet skal sendes til: kasserer@singlerockodense.dk

Der videresender mail til bestyrelse og kasserer

Bankkonto reg. nr. 0828 konto nr. 0002406128 i Sparekassen Fyn

Mobil Pay nr.  58574

Medlemsadministration:

tl_files/foreningen/lone.jpg

Lone Nielsen

mail: srcodense@gmail.com
Tlf.: 61 70 24 79 efter kl. 15

Cvr nr: 26403111

Bestyrelsen har i den daglige drift fordelt ansvaret for de forskellige aktivitetsområder, således at der altid er et bestyrelsesmedlem, som er særlig ansvarlig for kontakt til den enkelte aktivitet. Disse aktiviteter er anført ud for hver enkelt bestyrelsemedlem.

Andre foreningsopgaver:

Revisor
Dorrit Skov

Revisor suppleant

Gurli Sørensen

By-web master

Ole Søndergaard

oles.src@gmail.com

Foreningen:
Vi er en ukommerciel singleforening, så vidt muligt demokratisk (Bestyrelsen har det sidste ord), selvejende og selvfinansieret.

Single Rock Café findes i mange byer. Alle lokal foreninger er selvstændige enheder, der arbejder fra en og samme ide.

Foreningens overvejende målgruppe er voksne singler mellem 40-60, der har lyst til at mødes i en uformel og afslappet atmosfære.

Alle aktiviteter arrangeres af medlemmerne, og udbuddet af oplevelser bestemmes derfor af medlemmerne. Alle ideer er velkomne. Det er dig som medlem der sætter dagsordenen !

Der er en aftale mellem alle foreninger om gensidig medlemsadgang, så medlemskab i en Single Rock Café er nok.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen, eller den den gruppe du er interesseret i.

Definition singleguider

Aktivitetsgruppe, start af ny,
klik for at hente pdf-fil med mere info.

Tovholderfunktion
klik for at hente pdf-fil med mere info.

Tilmeldingsliste til brug ved SRC arrangementer
klik for at hente exel-fil .