Single Rock Cafe Odense.

En forening for aktive og resursestærke singler  der har lyst til at mødes i en uformel og afslappet atmosfære.

Bestyrelse

Mail til bestyrelsen best@singlerockodense.dk

Ole Knudsen Formand

Eksterne kontakter og presse. Økonomiudvalg, herunder medlemsadministration og bogholder Søren Koch samt web.

<Peter Wich

Kulørte kulturelle, bowling og pool

Lone Nielsen

Medlemsadministrator. Endvidere ansvarlig for ny i foreningen, teater og madgrupper.

Ingelise Nielsen

Læsegruppen, rejsegruppen og festudvalg.

susanne knudsen
 Susanne Knudsen

Vingruppe, naturgruppen og bio gruppen, Singleguider

Bestyrelses suppleanter

Anne Kristensen,
Karl Åge Jensen
Lillian Schmidt

SorenK.jpgSøren Koch - Kasserer
mail: kasserer@singlerockodense.dk

Der videresendes mail til formand og kasserer

Bankkonto reg. nr. 0828 konto nr. 0002406128 i Sparekassen Fyn

Medlemsadministration

Mobil Pay nr.  58574

tl_files/foreningen/lone.jpg

Lone Nielsen

mail: srcodense@gmail.com
Tlf.: 61 70 24 79 efter kl. 15

Foreningen modtager post på adressen:

Single Rock Cafe Odense

c/o Søren Koch, Spurvelunden 12, 5672 Broby

Cvr nr: 26403111

Bestyrelsen har i den daglige drift fordelt ansvaret for de forskellige aktivitetsområder, således at der altid er et bestyrelsesmedlem, som er særlig ansvarlig for kontakt til den enkelte aktivitet. Disse aktiviteter er anført ud for hver enkelt bestyrelsemedlem.

Andre foreningsopgaver:

Revisor
Dorrit Skov

Revisor suppleant

Gurli Sørensen

By-web master

Ole Søndergaard

oles.src@gmail.com

Foreningen:
Vi er en ukommerciel singleforening, så vidt muligt demokratisk (Bestyrelsen har det sidste ord), selvejende og selvfinansieret.

Single Rock Café findes i mange byer. Alle lokal foreninger er selvstændige enheder, der arbejder fra en og samme ide.

Foreningens overvejende målgruppe er voksne singler mellem 40-60, der har lyst til at mødes i en uformel og afslappet atmosfære.

Alle aktiviteter arrangeres af medlemmerne, og udbuddet af oplevelser bestemmes derfor af medlemmerne. Alle ideer er velkomne. Det er dig som medlem der sætter dagsordenen !

Der er en aftale mellem alle foreninger om gensidig medlemsadgang, så medlemskab i en Single Rock Café er nok.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen, eller den den gruppe du er interesseret i.

Definition singleguider

Aktivitetsgruppe, start af ny,
klik for at hente pdf-fil med mere info.

Tovholderfunktion
klik for at hente pdf-fil med mere info.

Tilmeldingsliste til brug ved SRC arrangementer
klik for at hente exel-fil .