Opslagstavlen

27-05-2011- 00:00 af Ole Søndergård

Her kan du skrive om dine forslag til fællesaktiviteter.
Vil andre med? Alt i alt hvad har du gang i, som andre også kan tænkes at være interesseret i. Som er bedre hvis man er flere. Husk navn og kontakt info.
Du kan også skrive om dine kommentarer og oplevelser i SRC ODENSE. Stødende, anonyme og kommercielle opslag slettes umiddelbart.

Du udfylder ganske enkelt felterne nederst på siden og trykker 'Send kommentar'.
(Felter med * skal udfyldes).

Gå tilbage

Tilføj en kommentar

Kommenteret af Mette Mule | 29-01-2020

Running Dinner i Odense for fynske singler lørdag den 14. marts 2020 fra kl.17:00-??

Vi har før forsøgt os med Running Dinner i foreningen, hidtil har vi ikke kunnet samle det ideelle antal singler (i alt 32, helst nogenlunde ligeligt fordelt mellem kønnene).

Denne gang er arrangementet åbent for alle fynske singler uanset medlemskab, det skulle give gode muligheder dels for at blive 32 dels for at møde nye singler.

Som tidligere er det Jørgen og Mette der tager sig af logistikken, det eneste du skal gøre hvis du vil være med er at melde dig til via en mail til runningdinner.od@gmail.com senest onsdag den 26. februar og så sætte X i din kalender den 14. marts.

I mailen skal du oplyse:

Navn
Adresse
Mobilnummer
Mailadresse
Om du kan lægge hjem til
Det er helt afgørende for arrangementet at der er 12 deltagere der vil lægge hjem til spisning (8 gæster)

Hvis du er usikker på om arrangementet er noget for dig, så læs beskrivelsen ovre i venstre side på vores hjemmeside eller kontakt Mette 20 32 65 21

Måske ses vi til RD? Jørgen og Mette