Nytårsaften 2016/17 - ALT UDSOLGT !

SRC Odense inviterer til nytårsfest -ALT ER UDSOLGT !

i DOK 5000 festlokaler

Sverigesgade 5 (sidegade til Havnegade 18)

5000 Odense C

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer hermed til endnu en festlig nytårsfest i SRC Odense. Festen holdes i DOK 5000 festlokaler i Odense, kun et par minutters gåafstand fra Odense Banegård. Find danseskoene frem og glæd dig til fest, dans og hyggeligt samvær.

Aftens program:

Dørene åbnes kl. 17.30 og lukkes 17.55

Vi starter med en velkomstdrink og hører Dronningens nytårstale sammen kl. 18.00 …

3 retters nytårsbuffet leveret af Kokken og Jomfruen

Efterfølgende dans til musik leveret af vores hus-DJ Mr. O. Hansen

Kaffe/the og småkager

Kl. 24.00

Champagne og kransekage

2017

Dans til kl. 02

Der vil blive uddelegeret små arbejdsopgaver til alle i løbet af aftenen.

Prisen for denne festlige aften inkl. menu er kr. 350,00 pr. person for medlemmer som har minimum 6 mdr´s medlemsskab.

OBS! Man skal selv medbringe drikkevarer

Pris for SRC medlemmer uden middag er 100 kr. pr. person.

Da der er plads til 100 personer i festlokalet til spisning, er andre singler og singlegrupper også meget velkomne til at deltage i Nytårsfesten:

* Pris for ikke medlemmer inkl. menu: kr. 530. I prisen indgår 6 mdr. medlemskab.

* Pris for ikke medlemmer uden menu: kr. 280. I prisen indgår 6 mdr. medlemskab.

 

Sidste frist for tilmelding til mad, fest og dans er den 20. december. Hvis du IKKE ønsker, at deltage i spisningen, så er sidste frist for tilmelding den 29. december. Dørene åbnes for ikke-spisende gæster i tidsrummet 21.00 - 21.30.

Vi trækker lod om 2 x 1 flaske champagne blandt dem, der tilmelder sig inden den 15. december. De heldige vindere offentliggøres på festaftenen.

Du kan tilmelde dig her 

 

Menu

Velkomst Velkomstdrink, snack med oliven, serranoskinke og røgsaltede mandler

Forret

Ferskrøget laks med cremet rejetop

Krydderurtedressing og rustikke kuvertbrød

Hovedret - buffet

Kyllingbryst supreme stegt med timian og tomat

Rosastegt oksefilet med pesto

Vitella Tonnato kold kalvesteg serveret i skiver med tunsauce

Hertil flødebagte kartofler med ramsløg, ovnstegte kartofler med rosmarinpesto Spæde salater med krydderurter, soltørrede tranebær og chips, tomatsalat med mozzarella og basilikum

Rødvinssauce, bearnaisesauce

Dessert

Konditorens truffle-kage med karamel, honning og mælkechokolade. Hertil økologisk havtornis

 Midnat

Champagne og kransekage

Natmad

Pulled pork-dogs med softbrød og spicy coleslaw

 

Mange hilsner

Nytårsudvalget

Kia, Claus og Ole